//Aimy Razali
The Owner



Entries About Linkies

My Status:
find me on twitta!

Hai Kat {  Budak Comel }
Aimy Razali
19 years young
Studying Dip Office Management,UiTM Lendu,Melaka

Others

CONTACT ME
MY WISHLIST
SPM 5A
Bertunang
Buah Hati
Masuk Uitm
Tukar Design Blog
Laptop Baru
Beli Kamera DSLR
Hadis Pilihan

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Abdullah bin Amr, katanya : Bahawa seorang lelaki bertanya kepada Rasulullah saw katanya : “Perbuatan apakah yang sebaik-baiknya dalam Islam?”
Jawab Rasulullah saw : “Mendermakan makanan dan memberi salam kepada orang telah dikenal dan belum engkau kenal.” HR Muslim
Geng BM118


Follow Me?

Follow me and then i will follow you back

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Aimy Razali
Others:   


CHATBOX

ASK FM

Giveaway World Hijab Day by Cahaya Kekuatanku

 


Hadiah- Hadiah menarik yang menanti anda ialah :

1. Hadiah tajaan syarikat N’s Asia Enterprise
2. Novel Single Unavailable berserta autograf penulis x 5
3. Shawl x 3 oleh Maznizam Adha
4. Tudung bawal x 2 oleh Syaz
5. Sepit rambut, kerongsang, mini lipstick x 3 oleh Cik Na
6. Keychain nama bantal x 3 oleh Athirah
7. Naturgo mask x 3 oleh Diari Hati
8. DIY Fabric Sticker x 3 oleh Farahdeena Fisal
9. Bloglist 2 bulan x 10 , Review blog x 5, Edit blog x 1 oleh Hana Jalil
10. Topup
* RM 10 untuk 3 orang oleh Princess Ayuni
* RM 10 untuk  seorang oleh KJZ
* RM 5 x2 untuk 5 orang oleh Maznizam Adha
* RM 5 x2 untuk 2 orang oleh Ian Faizal
* RM 5 untuk 2 orang oleh Nur Marini
* RM 5 untuk 2 orang oleh Eyqa Yushaiza
* RM 5 untuk 2 orang oleh Clara

Kepentingan Hijab Kepada Wanita
Pada pendapat saya , berhijab ini mempunyai banyak kelebihannya . . Tambahan pula, sebagai umat Islam yang bergelar wanita WAJIB menutup aurat dengan sempurna . . Berhijab juga adalah salah satu cara yang paling terbaik untuk menghindarkan diri daripada zina ,maksiat dan sebagainya . .
 sekiranya kita menutup aurat dengan sempurna , InsyaAllah,tiada perkara yang negatif boleh berlaku pada kita . .
Lagi pula, yang tertutup itu sentiasa INDAH . .
itu pendapat saya, sekian.....
haaa . .ni ada video . .penerangan mudah tentang aurat . . :)

video
*i dont own this video*
Hadiah Yang Di Idamkan
nak tudung bawal . .tak pun . . keychain nama bantal .shawl pun bolehh .hehe . .


Note untuk penganjur:
hehe . . maafkan saya sebab saya tak follow twitter Princess Ayuni dan Athirah sebab saya takda account twitter . . hihi . .

Note untuk yang blogwalking ke blog aimy :
jom join give away ni.. tak rugi pun . .lagipun banyak faedah kalau join . . nah smiley untuk hampaa :)