//Aimy Razali
The Owner



Entries About Linkies

My Status:
find me on twitta!

Hai Kat {  Budak Comel }
Aimy Razali
19 years young
Studying Dip Office Management,UiTM Lendu,Melaka

Others

CONTACT ME
MY WISHLIST
SPM 5A
Bertunang
Buah Hati
Masuk Uitm
Tukar Design Blog
Laptop Baru
Beli Kamera DSLR
Hadis Pilihan

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Abdullah bin Amr, katanya : Bahawa seorang lelaki bertanya kepada Rasulullah saw katanya : “Perbuatan apakah yang sebaik-baiknya dalam Islam?”
Jawab Rasulullah saw : “Mendermakan makanan dan memberi salam kepada orang telah dikenal dan belum engkau kenal.” HR Muslim
Geng BM118


Follow Me?

Follow me and then i will follow you back

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Aimy Razali
Others:   


CHATBOX

ASK FM

Birthday You And Me & Hari Terbuka KVT

 
holla holli hollo . . .  haha akhirnya smpai jugak tarikh yang amat aimy nantikan iaitu 25 oktober dan 26 oktober . . pada mulanya nak smbut hari ahad , 27 oktober . .  boleh sambut 6 monthsary . .tapi aimy nadrah kata tak lepas nak keluar . .fkir2 aimy plih hari Jumaat . . pastu dea pun tak boleh gak . .tak boleh gak , aimy pun pergy la sorang . .pada awalnya .. agak terkilan . .sebab orang tu tak dapat pergy -.- dea kena pgy umah cikgu siapkan fail.menangis la diriku di dalam kereta . agak terkilan , lagy sekali bile dea nak tinggalkan aimy dengan apek . .tapi bile aimy fkir balik . .its okay . . dea cuma nak jage aimy je . . + bantuan orang lain terbayang jugak waktu tu , aimy dengan apek je . kami nak buat apa smpai pkul 5 . . huhu . . takkan nak main teka teki kot . .

aimy pun pergy je la . .perasaan hampa ni tapi ditutup dengan senyuman . . aimy tgu kat macd . .pkul 2-2.30 ... muin pun datang dengan apek . info tambahan : muin kata dea bawak laju semata-mata takot aimy tgal sorang . siap marah apek lagy . . so sweet . .
aimy pun nmpak , muin tgah betul2 rambut kat cermin moto . lame jugak la -.-. . aimy tgok je dari atas . .then aimy tukar tempat bile dorang da otw kat aimy . .aimy rase , *rase k , lpas masuk macd dorang pgy tandas la . . hehe . .sbb lame lagy skli aimy tgu . .

then apek nmpk aimy . .dan dorang datang kat aimy . . apek doakan supaya muin tak jady pgy umah cikgu .  aimy pun tak pham apa sbnarnya agenda bestie dua orang ni . tergelak2 . .huhuhu . .
ok time for birthday ! .aimy bg kad bday yg dbuat oleh mas then . aimy bagy hadiah bday muin .  .at first , i ask him to open our aniversary present . . lpas plih key chain . . aimy suruh dea bukak hadiah yg utama to . . mule2 alahai lembut je bukak . .slow slow . . sopan je . . bila dea tgok ade lagy beberapa balutan .  hamek kauuuu , zappppp!!! koyak terus . muka dea bebai je . haha ,berjaya jugak plan aku kenakan dea . .*ketawa jahat* penat tau plan . . dah lama punya plan tu . . mase aimy berkongsi plan tu dgn kawan2 aimy , dorang semua kata aimy kejam . .hehe . . bak kata aimy razali , ini semua memupuk sifat sabar . . 
tak gitu ?

bile dh smpai ke balutan yang last . . aimy tgok dea da penat da. bukak balutan yg ke 20 . .aimy rasa . .
dea suka kot ape yg aimy bg . .*kot la * dea kata terima kasih sayang . .ok malu ! . .hehe . .ade video untuk semua ni . .

video

untuk minit ke berapa tibe2 jadi silent . haha . .tgok reaksi pun boleh la . .

ni akhir.

http://www.youtube.com/watch?v=B-BACTWyxNs

no2 tu taknak bg tgok . .hehe . .

seee ? i love him . . he so cute when he started to smile . 
lpas tu , muin kata amik surat dalam beg . .ok beg ,aimy da rasa lame da dalam beg tu macam ade something . .tp bile muin bkak aimy tgok ade bju . .so aimy fkir huhu tak ade ape tu . 
skli ha . . teddy bear . .so cute !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pink lagy tau . .thanks sayang!
okay . .tbe2 along datang . . along kata *mat duan p tesco* . . . aimy dalam hati : ALHAMDULILAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . then muin kata tgu ijoy pulak . .ijoy pun datang lambat ,bgus2 .man ada . .nazmi pun ade . . mirol pun ade tapi tak naik jmpe aimy . . huhu . .
aimy bgy muin tgok video yang aimy buat kat dea . .okay muka dea monyok . . ni yg sedih ni . .tp skejap je . pastu . . .
along bg tgok video dorang boom muin . . ala kesian je buah hati aimy kena macam tu .kan best kalau dapat tgok . .*tp kalau p tgok mesty aku kna skli* rase macam nak blutooth je video to . 
then muin start panggil panggilan pulak . .aimy tgok kawan2 dea . .satgy kantoi , awak jugak yg malu . . boleh pulak main buat video la , tgkp gmbar la . .adoiii . .

lagy yg aimy tak than mlu , bile dea tgok aimy lame2 . .then aimy tya knapa . .smbil mata memandang ke arah ku , dan berkata "awak cantik sangat hari ni' okay malu ! memang malu! . . .
apek ade citer  . . muin jeles nak tgalkan aimy dgn dia . .apek citer muin nak kahwin umo 23 la . .ape la  . .tapi 23 tu target yang lbh kurang sama macam aimy . .hehe . .
okay nak dekat pkul 5 da . . aimy pun nak blik . tp tgkp gmbr dlu . . lpas tu balik 
aimy smpai umah . trus baca surat dea . .first perenggan aimy menangis terok !!  sedih sgt taktau pasai ap .. .huhuhu . . kemudian kami call (call free) dari pkul 12 .30 smpai nak dkat pkul 4 pagy. . lame kan . . smpai akhirnya aimy tertidor . .pastu aimy terbangun trus ttup . .2x kli terbgun . muin pun da tidor . byk sgt kmi sembang . .best sgt bile cte time mula2 aimy curik no fon dea . lpas aimy blik pasar mlam chgkat jering(lps jumpe muin untuk kli ptama kat sana).aimy blik  mcj dea pkul 9 . pastu dea x blas . .aimy hampa jugak .dlm pkul 11 lpas hbis keje, bru dea balas . .cerita di sebalik tu : muin bace mesej aimy time dea dalam van . .waktu nak balik umah . .dea bace , dan dea nk bls mesej to .. tp xde kredit . .dea suruh pkcik tu bhenti tpi jalan , mintak duit gaji awal . then p tpup . .semua tu untuk aimy . .alahai sweet . .

okay . .smbung untuk my birthday . . aimy pergy jugak la hari terbuka to . .tak rugy pun pgy . . pgy tu , kobi datang kat aimy . dan nyanyi kat aimy lagu beday . .semua budak2 kelas aimy yg jumpe aimy semua buat bnde yg same . .thanks korang . . .! . .  
mase dok kat kntin . maz dengan haida tgh lyan video muin yg stress bukak hadiah . . muin msej . .tya ada mana . . then he came to me with azim's camera . .azim pya kot x slap . . main tgkp2 gmbr lak . tak puas ke smalam da tgkp byak gmbr plik2 . .  then dea pgy mane tah . .aimy pun jalan2 la .. tapi kami byk terserempak . .ade satu time . aimy dgar , budak form 4 nyanyi , muin tgh tgkp gmabr sape tah . .*perempuan la * agak jeles , tapi malas lyn jeles tu . . aimy tgok je dea . .pastu dea perasan pulak . trus nak tgkp gmbr aimy . ape lgy cabut laaa . . today . jumpe syaza dan adik mirol yusri . . agak kepoh sbnarnya mereka ini . .wahaha . .syaza ar .. .mai2 tampaq aimy . .tadak keja . .

ha . .mse aimy pgy dewan . .budak kelas aimy macam biase la . nyanyi lagu bday . . pastu dorang suruh pgy bilik mesyuarat . .ad orang nk jmpe . . aimy da kalott da  . .sapa cikgu fauziah ka . . pgy2 . masuk . budak form 4 bg gmbr aimy yg dorang kebas dalam komputer . gmbr kompetisi susun fail . . bile da lulus kna tgkp gmbr sbgai bukti . pdai2 je junior aku ni la . . * tp yg sbtulnya , aimy x rpat pun dgn dorang .. , aimy penah la sembang just kacau2 macam tu je *.. haha .. btw thanks . .walaupun  akak thu hampa takkan baca blog akak ni . .sbb hampa xtau link . .

dah penat tawaf satu kv .. duk kantin je la .. sbb man bawak lari adik aimy nadrah . .tgok la man dengan adik dea . .then aimy terpndang depan . . EH MUIN . .sumpah demi Allah . tak sedaq langsung dea kat situ . dea tgah tgokk aimy lak to..pastu kami main tgkp2 gmbr .ade satu time tu awak buat muka comey sangat . .mase awak hantar mesej tu..suruh antar rakaman ..lps je awak ajak duet nyanyi lagu memori berkasih . . tbe2 muin p dok kat man . . tak hbis2 ngan kamera orang tu . .
awak . .maafkan saye eh  . .saye tak layan awak sgt eh mase tu . .saye mintak maaf . .saye penat sangat awak . . dan sebenarnya saye malu nak sembang dengan awak . sebab .  awak jauh sangat . 
lepastu aimy nak blik da. .aimy tya la dea . . lpas ni nak pergy mane . . 2/3 kali aimy tya . .dea tak jawab . dea tgok je muka aimy. .
last2 aimy kata . .ni yg aku malas ni . pastu baru ada respon.. aimy tya blik soalan yg sama . . then dea kata . .pgy meminang . . okay senyum dan blah sebab malu ..haha .. sayang awak . . sangat . .
dan harini family saye buat suprise skit . .hohoho
awak . . terima kasih sangat untuk semalam dan harini . .saya taknak lupa kenangan ni. .saya sayang awak sangat2 muin . . awak je yang saye inginkan . . saye memang takde harta ..tapi awak la harta saya yang paling bernilai . .  insyaAllah . .saye jage hubungan ni dengan sebaik2 nya . . .saya sayang awak sayang . .
TERIMA KASIH YA ALLAH , KERANA KAU TELAH HADIRKAN ABDUL MUIN BIN RAJALI UNTUKKU . . .terima kasih sebab awak hadir dalam hidup saye . .
saya cintakan awak .